Köksrenovering
i Västerås

Vi bygger kök att vara tillsammans i.

Snabba frukostar och långsamma middagar.

I köket vill man umgås och trivas. Frukost, lunch, middag, hemmajobb, läxor och spelkvällar. Köket ska vara en naturlig plats att vara tillsammans på. Det ska vara inspirerande och lätt att arbeta i. Därför är köket det rum i hemmet där det ställs högst krav på flexibilitet och funktionalitet.

En väl planerad och genomtänkt köksrenovering är en renovering där inte ens minsta detalj lämnats åt slumpen.

Helhetslösningar för kök

Med egen kompetens inom bygg, och i väl utvecklade samarbeten med underentreprenörer som bland annat rörläggare, elektriker, plattsättare och vvs-montörer kan vi erbjuda kompletta helhetslösningar. Det betyder att du kan luta dig tillbaka och låta oss ta hand om rubbet.

Vi har lång erfarenhet av köksrenoveringar och kommer gärna med kreativa förslag och lösningar. Vare sig det handlar om materialval, planlösning, belysning eller något helt annat.

Tidplan och ansvar

Vi följer branschorganisationernas alla regler och rekommendationer. Innan vi påbörjar ett projekt ser vi alltid till att ta fram en tidplan som känns bra för dig och som är noga planerad, med kvalitet och slutresultat som riktlinjer.

När vi påbörjat ett projekt hos dig lovar vi att du aldrig blir nedprioriterad, vi vill att du ska kunna njuta av ditt nya kök så fort som möjligt.

Ring mig så pratar vi kök.

Michael Gustafsson
VD och projektledare