Badrumsrenovering
i Västerås

Oavsett hur dina badrumsdrömmar ser ut gör Bygghjältarna dem till verklighet.

Förverkliga dina badrumsdrömmar.​

Klinker eller mosaik, våtrumstapet eller kakel, lejontassar eller spabad. Golvvärme, platsbyggd förvaring, dubbla duschar. Eller kanske något helt annat. Ett nyrenoverat och rogivande badrum är själva sinnebilden av vardagslyx.

Kvalitet som håller

Att renovera badrummet är inget man gör ofta och vi tror på att göra tidlösa badrum med kvalitet som håller riktigt, riktigt länge. Både form- och funktionsmässigt. Och framförallt, det får gärna bli precis så som du har föreställt dig.

Helhetslösningar för badrum​

Med egen kompetens inom bygg, och i väl utvecklade samarbeten med underentreprenörer som elektriker, plattsättare och VVS-montörer kan vi erbjuda kompletta helhetslösningar.

Vi har lång erfarenhet av badrumsrenoveringar och kommer gärna med kreativa förslag och lösningar. Vare sig det handlar om materialval, planlösning, belysning eller något helt annat.

Tidplan och ansvar

Vi följer branschorganisationernas alla regler och rekommendationer.

Innan vi påbörjar ett projekt ser vi till att ta fram en tidplan som är noga planerad, med kvalitet och slutresultat som riktlinjer. När vi påbörjat ett projekt hos dig lovar vi att du aldrig blir nedprioriterad, vi vill att du ska kunna njuta av ditt nya badrum så fort som möjligt.

Vad kostar det att renovera ett badrum?

Det beror på, så klart. För att ge en fingervisning om vad en badrumsrenovering kostar har vi exempel på totalkostnader för två olika projekt:

Prisexempel 1:

Enklare badrum med våtrumsmatta och tapet. 5 kvm och 2.50 m i takhöjd. Exkl. el och inredning.

Pris inkl. ROT-avdrag:
105 800 kr

Prisexempel 2:

Större badrum med kakel och klinker, eldragning och stambyte. 5 kvm och 2.50 m i takhöjd. Exkl. el och inredning.

Pris inkl. ROT-avdrag:
152 200 kr

Ring mig så pratar vi badrum.

Michael Gustafsson
VD och projektledare